H μετοχή της Doordash (NYSE:DASH) δίνει ακαριαία τη λύση του πλαγιοπτωτικού μεσοπρόθεσμου σχηματισμού της, χάρη στις εταιρικές ανακοινώσεις της που οι επενδυτές εκλαμβάνουν προφανώς μεγάλης αξίας για το μέλλον της εταιρείας.

Έτσι, η διάσπαση -από το pre market κιόλας- των 214 δολαρίων, ανοίγει τον δρόμο για την περιοχή των 250-252 δολαρίων, με κοντινή στήριξη τα 209 και στοπ κάτω από 185 σε κλείσιμο ημέρας.

Ενθαρρυντικά για την πορεία της μετοχής στο ταμπλό είναι και τα χρηματοοικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε η εταιρία για το γ’ τρίμηνο του έτους, καθώς πιστοποιούν τη συνεχή μεγέθυνσή της.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν μεταβολή +45% σε ετήσια βάση και σκαρφάλωσαν στα 1,27 δισ. $., υποβοηθούμενα από αντίστοιχη θετική μεταβολή, 47%, των συνολικών παραγγελιών στα 347 εκ.

Το προσαρμοσμένο μικτό κέρδος κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 42% στα 709 εκ., ενώ τα προσαρμοσμένα EBITDA έμειναν σχεδόν αμετάβλητα στα 86 εκ.

Μεγάλη ώθηση στα κέρδη αναμένεται να δώσει η εξαγορά της εταιρίας διανομής Wolt έναντι 8,1 δισ. $, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2022.

Η εξαγορά αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στην Doordash να επεκταθεί στη λιανική διανομή και στη διανομή ειδών παντοπωλείου, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα τις προθέσεις της διοίκησης για περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News