Αποδεκτό έγινε το αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος προς την ηγεσία του ΕΦΚΑ, να δοθεί η δυνατότητα στους αποτυχόντες της εξέτασης της 3.11.2021 να εξεταστούν εκ νέου εντός Δεκεμβρίου του 2021.
Με εισήγηση του Υποδιοικητή, Αλέξανδρου Βαρβέρη, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, αποφάσισε την τροποποίηση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, ώστε να δοθεί η δυνατότητα οι αποτυχόντες της εξέτασης να συμμετέχουν μαζί με όσους δήλωσαν εξαίρεση από την εξέταση της 3.11.2021.









![ΟΟΣΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν πλήττει την παγκόσμια οικονομία [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/07/oecd_ape-600x338-2-300x300.jpg)




















![ΟΟΣΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν πλήττει την παγκόσμια οικονομία [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/07/oecd_ape-600x338-2.jpg)








