Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05/11), η εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων, βραβευμένων βιοκλιματικών γραφείων της Webhelp Hellas στον Νέο Κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της Webhelp Hellas είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους παρευρισκόμενους το όραμα και τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

Πιστή στη φιλοσοφία της για συνεχή και σταθερή ανάπτυξη με έμφαση στην περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα, η Webhelp Hellas πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά, αναβαθμίζοντας πλήρως το πρώην κτίριο Ελευθεροτυπίας, μετατρέποντάς το σε ένα υψηλών προδιαγραφών σύγχρονο, βιοκλιματικό κτίριο που αποτελεί στολίδι για την περιοχή.

O Γιάννης Μπούζιος, Γενικός Διευθυντής της Webhelp Hellas, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε στην αναστροφή του brain drain της τελευταίας δεκαετίας, φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα σπουδαία ταλέντα, ικανοποιώντας τις φιλοδοξίες τους για μια καριέρα στην πατρίδα τους. Είμαστε περήφανοι που στην πορεία μας παρείχαμε ίσες ευκαιρίες απασχόλησης σε μακροχρόνια ανέργους και άτομα προερχόμενα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

Την εκδήλωση για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Webhelp Hellas τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης και η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κα. Γιάννα Χορμόβα. Επίσης, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, απηύθυνε χαιρετισμό στο ακροατήριο ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης.

Ο κ. Χρίστος Δήμας ανέφερε: «Εκ μέρους της κυβέρνησης είμαστε εδώ για να εξετάσουμε πώς θα βοηθήσουμε και άλλες επενδύσεις στην Αθήνα καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, και θέλουμε να δούμε αυτήν τη σχέση να αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η νέα ένοικος του πρώην κτιρίου της Χ.Κ. Τεγόπουλος στον Νέο Κόσμο

Από την πλευρά του, ο κ. Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε: «Δώσατε πνοή σε ένα ιστορικό κτίριο και το μετατρέψατε σε ένα στολίδι που ξεχωρίζει για την καινοτομία του, τη βιωσιμότητά του και την ανθεκτικότητά του. Είναι ένα νέο κτίριο που συμβαδίζει με τη νέα Αθήνα».

Η κα. Χορμόβα δήλωσε: «Η Webhelp με εντυπωσίασε για τον αριθμό των γυναικών που δουλεύουν για την εταιρία, ειδικά σε υψηλά ιστάμενες θέσεις. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας και την ενδυνάμωση των γυναικών συνολικά και να σας προσκαλέσω το 2022 να γίνετε πρεσβευτής του προγράμματος ισότητας των φύλων.»

Τέλος, ο κ. Πατούλης απεύθυνε χαιρετισμό μέσα από ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς την ομάδα της Webhelp και τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News