Με το στοπ κάτω από 3.170 σε ημερήσιο κλείσιμο, η μετοχή της Amazon (NASDAQ:AMZN) συντηρείται σε πλαγιοανοδικό σχηματισμό, με στόχο την περιοχή των 4.100 δολαρίων.

Προσώρας, συναντά την βραχυπρόθεσμη στήριξη στα 3.465 δολάρια.

Τα σήματα που στέλνουν στο επενδυτικό κοινό τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας είναι μικτά, καθώς φανερώνουν αντίρροπες κινήσεις των θεμελιωδών της μεγεθών.

Αναλυτικότερα, τα καθαρά έσοδα της εταιρίας έχουν σημειώσει θετική μεταβολή της τάξεως του +15% σε ετήσια βάση, φτάνοντας τα 110,8 δισ. $, ενώ προς την αντίθετη κατεύθυνση έχουν κινηθεί τα καθαρά κέρδη της, τα οποία έχουν καταγράψει σημαντικές απώλειες, 49%, και ανέρχονται στα 3,2 δισ.

Ώθηση στα κέρδη του δ’ τριμήνου αναμένεται να δώσει η πλέον παγκοσμιοποιημένη Black Friday, με τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Σε συνέχεια του οράματος του Τζεφ Μπέζος για την αποστολή αεροναυτών στο φεγγάρι, η εταιρία ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη συνεργασία της με την United Launch Alliance, σύμφωνα με την οποία η αεροδιαστημική θα προμηθεύσει τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου με 9 πυραύλους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News