Ο όμιλος Zeus International, συνεχίζει την ανάπτυξη του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Χαλκιδικής,  ανακοινώνοντας την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάληψης διαχείρισης ενός από τα κορυφαία ξενοδοχειακά projects της τελευταίας δεκαετίας, την νέα  ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας,  ιδιοκτησίας του ομίλου Μεντεκίδη.

Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2022.  Διαθέτει 179 δωμάτια, με δυναμικότητα 500 κλινών, 65 εκ των οποίων θα έχουν και την δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και «συστάδες» διώροφων κτισμάτων τύπου bungalow, καθώς επίσης και ποικιλία τύπων δωματίου όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows κ.ά..

Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει συνέδρια και εκδηλώσεις έως και 300 ατόμων στους εσωτερικούς του χώρους και έως 2500 άτομα στους εξωτερικούς, οι οποίοι θα αναδείξουν τις σημαντικές προοπτικές του ξενοδοχείου στον συνεδριακό τουρισμό. Το συγκρότημα, το οποίο αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων, θα διαθέτει 3 εστιατόρια και 2 μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & SPA από τα μεγαλύτερα της ευρύτερης περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα tennis, padel, basket, mini football, beach volley, καθώς και mini club για τα παιδιά. Τέλος, το μήκος της  αμμώδους παραλίας του ξενοδοχείου είναι συνολικά 800 μέτρα και μελλοντικά προβλέπεται να κατασκευαστεί μαρίνα, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για μικρά και μεγάλα σκάφη.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και πολύ περήφανοι για αυτήν τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου της Zeus International» ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, συμπληρώνοντας πως  «είναι τιμή για εμένα προσωπικά η επιλογή του ομίλου μας από τον κ. Ιωάννη Μεντεκίδη και στόχος μας είναι το ξενοδοχείο να τοποθετηθεί στα κορυφαία της Ευρώπης». Επίσης πρόσθεσε ότι «Η νέα υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα, σε συνδυασμό με το παρθένο φυσικό κάλλος της Χαλκιδικής, θα αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με νέες θέσεις εργασίας, συνέργειες με την τοπική κοινωνία και ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής».

Ο ιδρυτής και οραματιστής του project, κος Ιωάννης Μεντεκίδης, δήλωσε ότι η συνεργασία με τον όμιλο της Zeus International είναι το τελευταίο βήμα και το πιο σημαντικό για την ολοκλήρωση ενός οράματος που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια μέσα από μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες. Η πρώτη φάση  του στόχου να δημιουργήσουμε την κορυφαία τουριστική ανάπλαση στην Χαλκιδική ολοκληρώνεται με την επιλογή του κορυφαίου και του πιο αξιόπιστου διαχειριστή ξενοδοχείων στην Νότια Ευρώπη, την Zeus International.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας κατασκευαστικής εταιρίας, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στο κλάδο των κατασκευών στην Βόρεια Ελλάδα, κος Γεώργιος Μεντεκίδης, δήλωσε πως «μετά την επιλογή της Zeus International και σε συνεργασία μαζί της προχωράμε στην ολοκλήρωση των κατασκευών των κτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε όλες τις εργασίες αρχές του επόμενου έτους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός