Nα δημιουργήσει ομάδα «βιώσιμων» προμηθευτών έβαλε στόχο το Metaxa Hospitality Group, και στην κατεύθυνση αυτή πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο του, TML Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης, την πρώτη συνάντηση με προμηθευτές – συνεργάτες του.

Η δράση αυτή με έντονα στοιχεία καινοτομίας, διοργανώνεται για πρώτη φορά από Ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα και είναι μια πρωτοβουλία του Metaxa Hospitality Group να εκπαιδεύσει τους συνεργάτες-προμηθευτές του στον “βιώσιμο” τρόπου παραγωγής τροφίμων και στην “βιώσιμη” εταιρική διακυβέρνησης.

Το Metaxa Hospitality Group διασυνδέει οργανικά – και μέσω των τοπικών κοινωνιών – τη βιωσιμότητα με την κοινωνική υπευθυνότητα, επιβεβαιώνοντας ότι οι Βιώσιμες Προμήθειες είναι σημαντική συνιστώσα για την Πράσινη μετάβαση του κλάδου της Φιλοξενίας.

Στο έργο ενσωματώνεται η τεχνογνωσία Οικοδόμησης Βιώσιμων Προμηθειών από ειδική ομάδα Έργου για θέματα βιωσιμότητας, την Local Food Experts.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ανδρέας Μεταξάς σε δηλώσεις του σημείωσε ότι η δημιουργία ομάδας Βιώσιμων Προμηθευτών επιβεβαιώνει τον ρόλο της βιωσιμότητας ως δομικό στοιχείο της φυσιογνωμίας και της αποστολής του Ομίλου μας εδώ και 46 χρόνια. Διασφαλίζουμε έτσι, όχι μόνο την επαφή των επισκεπτών μας με τις παραγωγές και την παράδοση του τόπου μας, αλλά συνεισφέρουμε ουσιαστικά και στην βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις