Ευρωπαϊκές Αγορές

Οι ευρωαγορές κινούνται σε θετικό έδαφος στο άνοιγμα της συνεδρίασης, με το κλίμα να παραμένει θετικό.

Ο DAX 40 συνεχίζει την επιθετική ανοδική μεσοπρόθεσμη τάση με νέα ιστορικά υψηλά και στόχο στην περιοχή των 16.500.

Συνέχιση ανόδου και για τον επιθετικό Eurostoxx 50, επίσης σε νέα ιστορικά υψηλά. Ο δείκτης έχει κοντινή στήριξη τις 4.382 και μπορεί να δει τις 4.432.

Αμερικανικές Αγορές

Στις ΗΠΑ, τα Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (ΣΜΕ) των βασικών δεικτών βρίσκονται πέριξ του αμετάβλητου, μετά από μια ευρεία χθεσινή επικράτηση των αγοραστών.

Ο S&P 500 παραμένει διστακτικά πάνω στην περιοχή επιβεβαίωσης από την πρόσφατη διάσπαση του πλαγιοπτωτικού σχηματισμού στα ιστορικά του υψηλά. Το αγοραστικό σήμα έχει στοπ πολύ κοντινό κάτω από τις 4.681 μονάδες σε κλείσιμο ώρας, με τον στόχο να βρίσκεται στις 4.746.

Ο Dow30 πατάει σε βασικότατη στήριξη της ανοδικότητάς του από όπου αναμένεται αντίδραση με πρώτη στάση τις 36.170 και τελικό αποδέκτη τις 36.680. Το στοπ οριοθετείται κάτω από 35.895 σε κλείσιμο διώρου.

Αγορά Συναλλάγματος

Στην αγορά συναλλάγματος, παραμένει η διάθεση των επενδυτών να αγοράζουν δολάρια ΗΠΑ, σε μια προεξοφλητική φυγόκεντρο δυναμική.

Στην ισοτιμία ευρώ-δολάριο (eurusd), αναμένεται ανοδική αντίδραση έως τα 1,14 που αφορούν στη σοβαρή αντίσταση της μεσοπρόθεσμης πτωτικής κίνησης, στην περιοχή υπερπώλησης. Το στοπ στα short οριοθετείται πάνω από 1,1465 σε ωριαίο κλείσιμο.

Στην ισοτιμία λίρα-δολάριο (gbpusd) επιχειρείται αντίδραση που δίνει σήμα short με στοπ πάνω από 1,3610 σε ωριαίο κλείσιμο και στόχο την περιοχή 1,3280.

Εμπορεύματα

Το πετρέλαιο διασπά την ατασική φάση και μπαίνει σε περιπέτειες, κινούμενο πάντως προς τα 72 δολάρια. Το σήμα short έρχεται στα 79,50, με στοπ πάνω από 82 σε κλείσιμο διώρου.

Η κοντινή στήριξη στα 1.849 δολάρια τιμήθηκε με ακρίβεια στον χρυσό, ο οποίος παραμένει στο πλαγιοανοδικό του momentum με επόμενο στόχο τα 1.894. Το στοπ στις αγοραστικές θέσεις είναι κάτω από 1.845 σε κλείσιμο 2ώρου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News