Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια των αγοραστών να προσπεράσουν τα 267 δολάρια που συνιστούν την αντίσταση στα ιστορικά υψηλά της μετοχής της Target (NYSE:TGT).

Το πτωτικό χάσμα είναι περιοχής, ώστε να οριοθετεί την αντίσταση στα 262, κατοχύρωση των οποίων θα προσδώσει επιθετικό τόνο στη μετοχή για νέο στόχο τα 295.

Η στήριξη βρίσκεται στα 250.

Οι μεταβολές των θεμελιωδών μεγεθών της εταιρίας για το γ’ τρίμηνο του έτους είχαν θετικό πρόσημο, γεγονός που πιστοποιεί τη συνεχή μεγέθυνση της και στέλνει ενθαρρυντικά σήματα στο επενδυτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Target πέτυχε περαιτέρω διεύρυνση του κύκλου εργασιών της κατά 13,3%, αγγίζοντας τα 25,6 δισ., γεγονός που οδήγησε σε σημαντική μεταβολή της τάξεως του +46,8% των καθαρών κερδών, τα οποία σκαρφάλωσαν στα 1,4 δισ.

Φρένο στα κέρδη της εταιρίας φαίνεται να έχει πατήσει η πολιτική της διοίκησης σχετικά με την απορρόφηση του αυξανόμενου κόστους πωληθέντων.

Παρά τη μεταβολή αυτού κατά +17,4%, η διοίκηση αποφάσισε την απορρόφηση του και όχι τη μετακύλιση του στις τιμές των προϊόντων της, απόρροια της μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης που προσπαθεί να χτίσει με τους πελάτες της.

Τέλος, κατά το περασμένο τρίμηνο η Target προέβη σε επαναγορά 2,2 δισ. ιδίων μετοχών, με το συνολικό ποσό επαναγοράς να αγγίζει τα 8,8 εκ. $.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News