Ο Τζο Μπάιντεν, ο γηραιότερος εν ενεργεία πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών γιόρτασε σήμερα, 20 Νοεμβρίου, τα 79 του χρόνια, μία ημέρα μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των  ιατρικών του εξετάσεων, που τον χαρακτηρίζουν ικανό να ηγηθεί της χώρας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος περνά ένα ιδιωτικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στο Ουίλμινγκτον, σε απόσταση 170 χιλιομέτρων από την Ουάσινγκτον.

«Χρόνια πολλά στον φίλο μου, τον αδελφό μου», του ευχήθηκε μέσω Twitter ο Μπαράκ Ομπάμα, που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα κάνει ο Μπάιντεν, προκειμένου να «ξαναχτίσει» και να κάνει καλύτερη τη χώρα, όπως τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Η Αμερική είναι ευγνώμων για την ενσυναίσθηση, την αξιοπρέπεια, την αγάπη σας για τη χώρα, καθώς και για την ηγεσία και το όραμά σας», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».