Την πρώτη Τεχνική Ενημερωτική Διαδικτυακή Ημερίδα, για το θέμα της Ηλεκτροκίνησης, διοργανώνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου και ώρα 16.00΄ στο πλαίσιο της ενημέρωσης και υποστήριξης των Μελών του και των δράσεών του ως μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network.
Θέμα της εκδήλωσης, «Ηλεκτροκίνηση: Οι προκλήσεις για το σύγχρονο Συνεργείο».

Τη θεματολογία και παρουσίαση των ενοτήτων της Ημερίδας, έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου (ΙΔΕΕΑ) με το επιστημονικό του προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν, Πρόεδροι των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων των κλάδων αυτοκινήτου και μηχανοκίνητων οχημάτων.

Η συμμετοχή για τα Μέλη του Β.Ε.Α. είναι δωρεάν και με βεβαίωση παρακολούθησης.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green
Με «φίλτρο» το κλιματικό αποτύπωμα η αδειοδότηση επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων
Green |

Με «φίλτρο» το κλιματικό αποτύπωμα η αδειοδότηση επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων

Πώς θα ενσωματωθεί η διάσταση της κλιματικής κρίσης στις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και ποια μέτρα επιβάλλονται για τον περιορισμό των εκπομπών από εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις. Τι προβλέπεται στον υπό διαβούλευση κλιματικό νόμο.

Χαρτογράφηση μέσω drone περιοχών επικίνδυνων για την εκδήλωση πλημμυρών
Green |

Χαρτογράφηση μέσω drone περιοχών επικίνδυνων για την εκδήλωση πλημμυρών

Όπως τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, σκοπός είναι να αξιοποιηθούν και να διαχειριστούν τα νέα τεχνολογικά μέσα ώστε να επιτευχθεί η πρόληψη των φυσικών καταστροφών.

ΑΠΕ – Ασταμάτητος ο πυρετός επενδύσεων
Green |

Ασταμάτητος ο πυρετός επενδύσεων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Δεν έχουν τέλος οι επενδύσεις στο χώρο της ενέργειας και ειδικά των ανανεώσιμων πηγών (ΑΠΕ), τόσο από εταιρείες όσο και από κυβερνήσεις, ειδικά καθώς οι τιμές του πετρελαίου και τους φυσικού αερίου έχουν φτάσει στα ύψη και ο πλανήτης αναζητά εναλλακτικές λύσεις