Έντονα υπεραγορασμένη παρά την εκθετική ανοδική της κίνηση η μετοχή της McKesson (NYSE:MCK), με αγοραστικό σήμα στα 218 δολάρια και στόχο τα 242.

Το στοπ οριοθετείται κάτω από 194 σε κλείσιμο ημέρας, με την επόμενη στήριξη στα 210.

Η ανοδική αυτή μετοχή συνοδεύτηκε από καλά αποτελέσματα χρήσης γ΄ τριμήνου, γεγονός που αποπνέει αισιοδοξία για περαιτέρω ανοδική συνέχιση.

Τα συνολικά έσοδα της εταιρίας σημείωσαν αύξηση 9% σε ετήσια βάση και βρέθηκαν 66,6 δισ. $, λαμβάνοντας ώθηση από τη συμβολή της εταιρίας στην κατασκευή, αποθήκευση και διανομή εμβολίων κατά του ιού COVID-19.

Προς την ίδια κατεύθυνση έχουν κινηθεί τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της, τα οποία κατέγραψαν μεταβολή +28%, σκαρφαλώνοντας στα 6,15 $.

Επιπλέον, εντός των 2 τελευταίων τριμήνων, η εταιρία επέστρεψε συνολικά 1,4 δισ. $ στους μετόχους της, 1,3 δισ. μέσω επαναγοράς ιδίων μετοχών, και 134 εκ. $ μέσω μερισμάτων.

Τέλος, βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της εταιρίας μαζί με τις Cardinal Health (NYSE: CAH), και AmerisourceBergen (NYSE: ABC) σχετικά με την αδυναμία τους να αποτρέψουν την εκτροπή συνταγογραφούμενων οπιούχων χαπιών σε παράνομα κανάλια.

Σε περίπτωση που το παραπάνω καταστεί αληθές ενώπιον του δικαστηρίου, εκτιμάται πως το επιβληθέν πρόστιμο θα υπερβαίνει τα 95 δισ. $.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Metaverse – Η βιομηχανία με αναμενόμενα έσοδα $1 τρισεκατομμυρίου
Kρυπτονομίσματα |

Metaverse: Η βιομηχανία με αναμενόμενα έσοδα 1 τρισ. δολ.

Πρόσφατη έκθεση της εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων Grayscale αποκαλύπτουν πως οι οικονομικές δυνατότητες ξεπερνούν το $1 τρισεκατομμύριο. Μία πρώτη ένδειξη αποτελεί η εκτόξευση των metaverse token MANA, SAND και AXS.