Το πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου GasLog Glasgow, διέσωσε 17 επιβάτες ενός σκάφους που βρισκόταν σε κίνδυνο καθώς έπαιρνε νερά.

Το περιστατικό συνέβη  όταν το GasLog Glasgow  της GasLog διέσχιζε το κανάλι του Γιουκατάν, με προορισμό το πέρασμα Sabine.

Το πλήρωμα έλαβε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις ασφαλείας (συμπεριλαμβανομένου του τεστ αντιγόνου για τον COVID), και  παρείχε στους διασωθέντες τροφή και νερό και ένα ασφαλές δωμάτιο για ξεκούραση.

Το GasLog Glasgow, στη συνέχεια ακολουθώντας τις οδηγίες του MRCC Mexico, έπλευσε στο νησί Isla Mujeres και μετέφερε τους διασωθέντες με ασφάλεια σε σκάφος του Μεξικανικού Ναυτικού. Μετά από αυτό, το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ερίκ Ζεμούρ – Θέλω να γίνω πρόεδρος για να σώσω τη Γαλλία!
Επικαιρότητα |

Ο «Γάλλος Τραμπ» υποψήφιος για την προεδρία – Τι φοβούνται Μακρόν και Λεπέν

Ο Ερίκ Ζεμούρ ανακοίνωσε και επισήμως σήμερα ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας στις εκλογές του ερχόμενου Απριλίου, με τα βασικά του συνθήματα να στρέφονται κατά του κατεστημένου, των μεταναστών και της ΕΕ.

Χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στους άνω των 60 στην Ελλάδα – Τα στοιχεία για Πορτογαλία, Δανία, Σουηδία
Επικαιρότητα |

Τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στους άνω των 60 γεμίζουν τις ΜΕΘ και εκτοξεύουν τον αριθμό των θανάτων [στοιχεία]

Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα χωρών όπου το ποσοστό εμβολιασμού στους πολίτες άνω των 60 ετών ξεπερνά το 90% σε σύγκριση με την Ελλάδα όπου το ποσοστό αυτό βρίσκεται στο 83%.