Σε νέα ιστορικά υψηλά βρέθηκε στιγμιαία η μετοχή της Rockwell Automation (NYSE:ROK), ακολουθώντας την πολύμηνη ανοδική της τάση.

Tο χάσμα με το οποίο η μετοχή ανήλθε φαίνεται να είναι διαφυγής, ενώ και οι όγκοι εκείνη την ημέρα ήταν αντιπροσωπευτικοί μιας αποκόλλησης.

Σε κάθε περίπτωση, μια επιστροφή στην περιοχή των 320 είναι ανεκτή και πιθανή, όπου θα ξαναδούμε ενδεχόμενες τοποθετήσεις.

Η ανοδική τάση της μετοχής στο ταμπλό βρίσκει σύμφωνα τα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας, τα οποία με συνέπεια ξεπερνούν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Για το γ’ τρίμηνο του έτους οι πωλήσεις της εταιρίας σημείωσαν θετική μεταβολή της τάξεως του 15,1% και άγγιξαν τα 1,8 δισ. $.

Όσον αφορά στα κέρδη της εταιρίας, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή κατέγραψαν αύξηση 20,7%, φτάνοντας τα 2,33 $, με τα λειτουργικά κέρδη να κυμαίνονται σε παρόμοια επίπεδα με πέρυσι, στα 323,2 εκ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία τιμήθηκε στα βραβεία Veterans in Business της Milwaukee Business Journal, καθώς συμβάλλει στην ομαλή επανένταξη των απόστρατων στη σύγχρονη κοινωνία, προσφέροντάς τους θέσεις εργασίας στο συνεχώς αναπτυσσόμενο εργασιακό της περιβάλλον, ως ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News