Η μετοχή της κατασκευάστριας ημιαγωγών Analog Devices (NASDAQ:ADI) συναντά τη στήριξη στα 180 δολάρια από όπου μπορεί να βγάλει ανοδική συνέχιση προς τα εμβληματικά 200.

Το στοπ στις αγοραστικές θέσεις είναι κάτω από 165 σε κλείσιμο εβδομάδας ή κάτω από 176 σε κλείσιμο ημέρας για πιο κοντινή τοποθέτηση.

Ενθαρρυντικά για την πορεία της μετοχής είναι τα χρηματοοικομικά μεγέθη της εταιρίας, καθώς και δράσεις της διοίκησης, οι οποίες πιστοποιούν την πρόθεσή της για ενίσχυση της θέση της Analog Devices στις διεθνείς αγορές.

Κατά το γ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 53% και σκαρφάλωσαν στα 2,3 δισ. $, υποβοηθούμενα από ενίσχυση των πωλήσεων στον βιομηχανικό κλάδο και στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Προς την ίδια κατεύθυνση, +10%, έχει κινηθεί το μικτό περιθώριο κέρδους, το οποίο άγγιζε τα 1,12 δισ. $.

Επιπροσθέτως, εντός της δωδεκάμηνης χρήσης που έκλεισε στις 30 Οκτωβρίου, η εταιρία επέστρεψε συνολικά στους μετόχους της 3,7 δισ. $, το μεγαλύτερο ποσό που έχει σημειωθεί στην ιστορία της.

Τέλος, ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Maxim Integrated, εταιρίας που εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση ημιαγωγών, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Analog Devices ως ηγέτιδα στον τομέα των ημιαγωγών υψηλής απόδοσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News