Με στόχο την περαιτέρω προβολή και προώθηση στη γερμανική αγορά των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και της ποικιλομορφίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος όλες τις εποχές του χρόνου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε σε ενημερωτικές εκδηλώσεις-roadshows που διοργάνωσε η εξειδικευμένη εταιρεία Expipoint σε επιλεγμένες πόλεις της χώρας κατά το διάστημα 1-19 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΤ έλαβε μέρος στα roadshows που πραγματοποιήθηκαν στο Ντίσελντορφ (8 Νοεμβρίου), το Ντόρτμουντ (9 Νοεμβρίου), το Μίνστερ (10 Νοεμβρίου), την Κολωνία (11 Νοεμβρίου), το Άαχεν (12 Νοεμβρίου), το Μόναχο (15 Νοεμβρίου), την Νυρεμβέργη (16 Νοεμβρίου), την Φρανκφούρτη (17 Νοεμβρίου), το Μανχάιμ (18 Νοεμβρίου) και την Στουτγκάρδη (19 Νοεμβρίου), όπου συμμετείχαν περίπου 30 τουριστικά γραφεία ανά πόλη.

Κατά τη διάρκειά τους έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν επίσης τα ειδικά διαμορφωμένα info desks του ΕΟΤ, όπου τους δόθηκαν διεξοδικότερες πληροφορίες για τη χώρα μας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι όλες οι εκδηλώσεις καλύφθηκαν δημοσιογραφικά από το γερμανικό τουριστικό μέσω Touristik Aktuell.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός