Ενισχύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου μετά τι βαριές απώλειες κατά 13% την Παρασκευή, που ήταν η χειρότερη μέρα από τις αρχές της χρονιάς.
Το προθεσμιακό συμβόλαιο του μπρεντ σημείωσε άνοδο 3,92% στα 75,57 δολ/βαρέλι ενώ το συμβόλαιο του αμερικανικού αργού κέρδισε 4,74% στα 71,38 δολ/βαρέλι.
Την Παρασκευή, το WTI είχε κατρακυλήσει κατά 13,1% και το Brent είχε σημειώσει απώλειες της τάξης του 11,6%.
Ο ΟΠΕΚ+ ανέβαλε τις συνεδριάσεις του σε τεχνικό επίπεδο για αργότερα μες στην εβδομάδα, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο και να αξιολογήσει καλύτερα τον ενδεχόμενο αντίκτυπο της νέας μετάλλαξης Όμικρον στη ζήτηση πετρελαίου.
















![Ενοίκια: Ποιες περιοχές έχουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/06/enoikia.png)













![Ακίνητα: Αυξήθηκαν 5,7% οι τιμές των διαμερισμάτων το α’ τρίμηνο [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/06/ot_akinhta_Athens-1024x600-1.png)







