Την παραίτηση του ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC. H πληροφορία φαίνεται πως ευχαρίστησε την αγορά δεδομένου πως η μετοχή της εταιρείας αντέδρασε θετικά καταγράφοντας κέρδη άνω του 11%!

Ο Ντόρσεϊ αυτή τη στιγμή εκτελεί χρέη CEO τόσο στο Twitter όσο και στην Square, ήτοι την εταιρεία digital πληρωμών. Ήταν, ωστόσο, κοινό μυστικό πως το fund Elliott Management που είναι από τους βασικούς μετόχους του Twitter επεδίωκε την αντικατάσταση του ήδη από την περσινή χρονιά, καθώς ο ιδρυτής και μεγαλοεπενδυτής του fund, Πολ Σίνγκερ, είχε αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Ντόρσεϊ θα έπρεπε να μείνει στο τιμόνι και των δύο εταιρειών.

Σύμφωνα με το CNBC, είναι ασαφές το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντόρσεϊ. Ωστόσο, όποιος κι αν είναι αυτός, εφόσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί, θα έχει μια σημαντική πρόκληση μπροστά του δεδομένων των υψηλών και λίαν επιθετικών στόχων που έχει θέσει το Twitter. Συγκεκριμένα, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η εταιρεία ανακοίνωσε πως στοχεύει να «πιάσει» τους 315 εκατ. ενεργούς χρήστες ημερησίως μέχρι τα τέλη του 2023, υπερδιπλασιάζοντας τα ετήσια έσοδα του.

Σημεωτέον πως το Twitter δεν απάντησε στο αίτημα του CNBC να σχολιάσει την πληροφορία επί αποχώρησης του Ντόρσεϊ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Meta: Γιατί μπλόκαρε την ενημέρωση στον Καναδά
Διεθνή |

Πώς το μπλοκάρισμα ελλοχεύει κινδύνους για την ενημέρωση - Τι έγινε στον Καναδά

Το μπλοκάρισμα των συνδέσμων ειδήσεων έχει οδηγήσει σε βαθιές και ανησυχητικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι Καναδοί χρήστες του Facebook ασχολούνται με πληροφορίες σχετικά με την πολιτική - και όχι μόνο...