Η εντυπωσιακή ανοδική πορεία 18 μηνών της μετοχής της Crocs (NASDAQ:CROX) φαίνεται να αναχαιτίστηκε με την προσέγγιση των 180 δολαρίων, έχοντας απόδοση πάνω από +1.800%.

Πλέον η μετοχή αναζητά στηρίξεις στα 145 δολάρια, που οριοθετούν τη μεσοπρόθεσμη ισχυρή ανοδική τάση της, με πρώτο στόχο μια αντίδραση προς τα 165.

Ενθαρρυντική για την πορεία της μετοχής είναι η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα της εταιρίας, που οδηγεί σε συνεχή μεγέθυνση του κύκλου εργασιών και συνεπώς ενίσχυση των χρηματοοικονομικών μεγεθών της.

Για το γ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 73% σε ετήσια βάση, σκαρφαλώνοντας στα 626 εκ. $.

Ενδιαφέρον φέρει το λειτουργικό περιθώριό της, το οποίο εκτιμάται στο 32%, με τις χρηματοροές από λειτουργικές δραστηριότητες να έχουν μεταβληθεί κατά +181% και να ανέρχονται στα 203 εκ. $.

Ανοδικά έχουν κινηθεί και τα κέρδη της εταιρίας, καθώς τα κέρδη ανά μετοχή σημείωσαν θετική μεταβολή της τάξεως του 166% και άγγιξαν τα 2,42 $.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της εταιρίας καθησύχασε το επενδυτικό κοινό, διαβεβαιώνοντας το πως οι ομάδες της Crocs διαχειρίζονται τις διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, ώστε να μετριάσουν το αντίκτυπό τους στην επιχείρηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News