Το choppy διάγραμμα της μετοχής της McDonald’s (NYSE:MCD) βρήκε το άνω όριο του ανοδικού του μοτίβου στα 257 δολάρια, και διόρθωσε με αφορμή και το στέλεχος Όμικρον.

Πλέον, δοκιμάζεται η πρώτη βραχυπρόθεσμη στήριξη των 249, με το κύριο επίπεδο να παραμένει στα 230 με κοντινή στάση τα 240.

Θετικά σήματα στο επενδυτικό κοινό στέλνουν τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της αλυσίδας, τα οποία ενισχύονται συνεχώς, απόρροια της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους πελάτες της.

Για το γ΄ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν αύξηση 14% και έφτασαν στα 6,2 δισ. $, γεγονός που οδήγησε σε θετική μεταβολή της τάξεως του 22% των κερδών ανά μετοχή, με εκείνα να ανέρχονται στα 2,86 $.

Προς την ίδια κατεύθυνση έχει κινηθεί το λειτουργικό κέρδος της McDonald’s, το οποίο κατέγραψε μεταβολή +18%, φτάνοντας τα 2,98 δισ. $.

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα, τα αποτελέσματα τριμήνου αντανακλούν υψηλότερες λειτουργικές επιδόσεις σε όλους του τομείς με αρωγό τις υψηλότερες πωλήσεις.

Εκείνες φαίνεται να έχουν ενισχυθεί από την άρση των μέτρων κατά του ιού COVID-19, που στερούσαν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επισκέπτονται τα καταστήματα της αλυσίδας και να λαμβάνουν τις υπηρεσίες της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News