Η μετοχή της O’Reilly (NASDAQ:ORLY) βρίσκεται στο κάτω όριο της ανοδικής σφήνας στα 629, με στόχο και πάλι μια επαναφορά στα 685.

Ενδεχόμενη απώλεια της στήριξης θα οδηγήσει την τιμή στα 578.

Όσον αφορά στα χρηματοοικονομικά μεγέθη της αυτοκινητοβιομηχανίας, εκείνα με συνέπεια ξεπερνούν τις προσδοκίες των αναλυτών και συνεχίζουν να ενισχύονται, ενώ τα αποτελέσματα χρήσης γ’ τριμήνου οδήγησαν σε ανοδική επανεκτίμηση των ετησίων προβλέψεων.

Στην επανεκτίμηση αυτή συνέβαλε η αύξηση των πωλήσεων κατά 8,5% σε ετήσια βάση στα 3,5 δισ. και η θετική μεταβολή κατά 14% των κερδών ανά μετοχή, με εκείνα να αγγίζουν τα 8,14 $, ενώ ενδιαφέρον φέρει η μεταβολή κατά +21% των λειτουργικών κερδών, τα οποία βρέθηκαν στα 1,64 δισ. $.

Επιπροσθέτως, από την αρχή του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών τον Ιανουάριο, η εταιρία προέβη σε επαναγορά 85,2 εκ. μετοχών, με το συνολικό ποσό επαναγοράς να αγγίζει τα 16,5 δισ.

Τέλος, άξια αναφοράς είναι η σύναψη νέας πιστωτικής συμφωνίας με το ίδρυμα J.P. Morgan, που προβλέπει πενταετή μη εξασφαλισμένη ανακυκλούμενη πιστωτική διευκόλυνση ύψους 1,8 δισ. $, η οποία είναι προγραμματισμένη να λήξει τον Ιούνιο του 2026.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News