Εξαιρετικά ισχυρή ανοδική τάση, με τη μετοχή της Lowe’s (NYSE:LOW) να βρίσκει την πρώτη επιθετική στήριξη για επανατοποθέτηση στα 244 δολάρια, με τον στόχο στην άνοδο τα 282.

Το στοπ στις αγοραστικές θέσεις είναι κάτω από 231 σε κλείσιμο ημέρας.

Ενθαρρυντικά για την πορεία της μετοχής είναι τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, καθώς η συνεχής μεγέθυνσή τους αποδεικνύει τη δυναμική της.

Κατά το γ’ τρίμηνο του έτους τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν μικρή αύξηση της τάξεως του 2,2% φτάνοντας στα 22,9 δισ., ενώ αλματώδη άνοδο, 174%, κατέγραψαν τα κέρδη της, τα οποία κατάφεραν να αγγίξουν τα 1,9 δισ. $.

Αξίζει να σημειωθεί πως για έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο, το σύνολο των καταστημάτων Lowe’s κέρδισε μπόνους από το πρόγραμμα Ponte Valle Winning Together, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που εστιάζει στην καλή συνεργασία των εργαζομένων στο δρόμο προς την περάτωση των στόχων της εταιρίας, με την πληρωμή από το πρόγραμμα να ανέρχεται σε 70 εκατομμύρια δολάρια, πάνω από το επίπεδο-στόχο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Η Animoca Brands συγκεντρώνει $358 εκατομμύρια για να αναπτύξει ένα ανοιχτό metaverse
Kρυπτονομίσματα |

Η Animoca Brands συγκεντρώνει $358 εκατομμύρια για να αναπτύξει ένα ανοιχτό metaverse

Η Animoca Brands, η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας ‘The Sandbox’, συγκεντρώνει πάνω από $358 εκατομμύρια για να συνεχίσει την ανάπτυξη προϊόντων και τις άδειες για δημοφιλείς πνευματικές ιδιοκτησίες.