Η μετοχή της Salesforce (NYSE:CRM) παραμένει σε ανοδική τάση, κοντά στα ιστορικά της υψηλά.

Το στοπ στις αγοραστικές θέσεις είναι κάτω από 281 δολάρια σε κλείσιμο ημέρας, που πρέπει να τηρηθεί διότι η μετοχή θα αντιμετωπίσει προβλήματα από εκεί και κάτω μέχρι τα 245.

Η επόμενη στάση στην άνοδο φαίνεται στα 352.

Φρένο στην άνοδο της μετοχής στο ταμπλό φαίνεται να πάτησαν τα χρηματοοικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε η εταιρία για το γ’ τρίμηνο του έτους, τα οποία, αν και ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών, κατέγραψαν αμφίρροπες μεταβολές, δημιουργώντας σύγχυση στο επενδυτικό κοινό.

Ειδικότερα, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 27% σε ετήσια βάση, σκαρφαλώνοντας στα 6,86 δισ. $.

Αντίθετα, σημαντική μείωση της τάξεως του 57% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη, τα οποία βρέθηκαν στα 468 εκ., ενώ πτωτικά, -76%, κινήθηκαν και τα EBIT, φτάνοντας τα 299 εκ.

Παρόλα αυτά, οι ετήσιες προβλέψεις αναθεωρήθηκαν θετικά, κάνοντας λόγο για ετήσια έσοδα ύψους 26,4 δισ. και κέρδη ανά μετοχή 4,69 $, έναντι των προηγούμενων εκτιμήσεων που έκαναν λόγο για 4,42 $.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Η Animoca Brands συγκεντρώνει $358 εκατομμύρια για να αναπτύξει ένα ανοιχτό metaverse
Kρυπτονομίσματα |

Η Animoca Brands συγκεντρώνει $358 εκατομμύρια για να αναπτύξει ένα ανοιχτό metaverse

Η Animoca Brands, η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας ‘The Sandbox’, συγκεντρώνει πάνω από $358 εκατομμύρια για να συνεχίσει την ανάπτυξη προϊόντων και τις άδειες για δημοφιλείς πνευματικές ιδιοκτησίες.