H τρέχουσα περιοχή των 54 δολαρίων συνιστά τη στήριξη στην ανοδική μετοχή της BNY Mellon (NYSE:BK) που στοχεύει ακόμα στα 66, όσο δεν χάνει τη μεσοπρόθεσμη βάση των 48 δολαρίων, που είναι και το στοπ στις αγοραστικές θέσεις.

Ώθηση στην τιμή της μετοχής φαίνεται να έχουν δώσει τα χρηματοοικονομικά μεγέθη τα οποία ανακοίνωσε η εταιρία για το γ’ τρίμηνο του έτους, καθώς η συνεχής ενίσχυσή τους πιστοποιεί τη δυναμική της.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδά της κατέγραψαν αύξηση 5% σε ετήσια βάση, φτάνοντας έτσι τα 4 δισ., ενώ προς την ίδια κατεύθυνση, +6%, έχουν κινηθεί τα κέρδη ανά μετοχή, τα οποία ανήλθαν στα 1,04 $.

Όσον αφορά στην κατανομή κεφαλαίου, η εταιρία προέβη σε διανομή μερίσματος ύψους 296 εκ. $ και επαναγορά 38,1 εκ. ιδίων μετοχών, με το συνολικό ποσό επαναγοράς να αγγίζει τα 2 δισ.

Φαίνεται πως η εταιρία ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, κάνοντας πραγματικότητα μια εξέλιξη ορόσημο στον κόσμο των εξασφαλίσεων.

Πλέον η εταιρία μέσω της εφαρμογής RULE, που αφορά στην ενεργή διαχείριση των εξασφαλίσεων των πελατών, θα δίνει τη δυνατότητα σε εκείνους να εκφράζουν ψηφιακά τις προτιμήσεις τους σε θέματα ESG, αξιοποιώντας αξιολογήσεις και δείκτες.

Τα δεδομένα αυτά θα επεξεργάζονται από το τμήμα ESG Analytics της BNY Mellon και θα αξιοποιούνται με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, ώστε οι πελάτες της να επιτύχουν τα επιθυμητά ESG Scores.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News