Η μετοχή της Charles Schwab (NYSE:SCHW) παραμένει σε αρνητικό momentum, απόρροια της ανησυχίας για την ‘Ομικρον, οδηγώντας την τιμή σε βασικές μεσοπρόθεσμες στηρίξεις πέριξ των 75 δολαρίων.

Η κοντινή αντίσταση βρίσκεται στα 83,55 δολάρια, ενδεχόμενη προσπέλαση των οποίων θα δώσει ώθηση προς την περιοχή των 99.

Η καθολική έξοδος από αγοραστικές θέσεις επέρχεται κάτω από το πλέγμα στηρίξεων στα 67 δολάρια, σε κλείσιμο ημέρας.

Σε αντίθεση με το πτωτικό momentum της μετοχής στο ταμπλό της Νέας Υόρκης, τα χρηματοοικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε η εταιρία για το γ’ τρίμηνο του έτους έχουν καταγράψει ανοδικές μεταβολές, ενώ παράλληλα κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Τα έσοδά της κατέγραψαν μεταβολή +87% σε ετήσια βάση και σκαρφάλωσαν στα 4,57 δισ. $, γεγονός που συνέβαλε στη σημαντική αύξηση, 119%, των κερδών, τα οποία άγγιξαν τα 1,5 δισ.

Ενδιαφέρον φέρει η θετική μεταβολή κατά 7,7 μονάδες βάσης που σημείωσε το περιθώριο κέρδους προ φόρων, καθώς εκείνο κατάφερε να φτάσει στο 44%.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα διευρύνει και άλλο τις υπηρεσίες της, προσφέροντας στους πελάτες της νέες στρατηγικές επενδύσεων που αφορούν σε προϊόντα σταθερού εισοδήματος, ούτως ώστε να καλύπτει επαρκέστερα τα διαφορετικά επενδυτικά προφίλ των πελατών της.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να προσελκύσει νέους επενδυτές και να δώσει επιπλέον ώθηση στα κέρδη του ιδρύματος, ενώ ήδη τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών που διαχειρίζεται συνεχώς αυξάνονται αγγίζοντας πλέον τα 7,61 τρισ. $.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News