Χρηματιστήριο – Ωθηση από τις ξένες αγορές

Ανοδικά κινείται στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας ο Γενικός Δείκτης

Χρηματιστήριο – Ωθηση από τις ξένες αγορές

Aνοδικές τάσεις επικρατούν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Θετικά επηρεάζει το επενδυτικό κλίμα η άνοδος στη Wall Street και στις μεγάλες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης.

O Γενικός Δείκτης Τιμών 883,48 μονάδες σημειώνοντας άνοδο κατά 0,75%.

Ο τζίρος διαμορφώνεται σε 7,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ανοδο σημειώνει και η πλειονότητα των μετοχών: 66 ενισχύονται, 23 υποχωρούν και οκτώ παραμένουν σταθερές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,21%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,61%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+1,82%), της Εθνικής (+1,78%), της Elvalhalcor (+1,60%) και της Coca Cila HBC (+1,52%).

Αντιθέτως μικρή πτώση καταγράφει μόνο η μετοχή της Σαράντης (-0,23%).

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κυριακούλης +9,36% και Νάκας +6,61%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Attica Bank -4,94% και CPI -2,08%.

Περισσότερα από Xρηματιστήριο Αθηνών

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο