Σε αρνητικό έδαφος πλέον η μετοχή της Anthem (NYSE:ANTM) μετά την επιβεβαιωμένη απώλεια των 411 δολαρίων.

Η μετοχή δείχνει να κινείται προς τα 375, με πρώτη επιθετική αντίσταση στα 415 και στοπ στις θέσεις short πάνω από 437 σε ημερήσιο κλείσιμο.

Αντίθετα με την πορεία της μετοχής φαίνεται να έχουν κινηθεί τα χρηματοοικονομικά μεγέθη γ’ τριμήνου της εταιρίας, τα οποία κατέγραψαν θετικές μεταβολές.

Ειδικότερα, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 15% σε ετήσια βάση και έφτασαν στα 25,8 δισ. $, ενώ τα καθαρά κέρδη σημείωσαν αλματώδη άνοδο της τάξεως του +576,6%, αγγίζοντας τα 1,5 δισ.

Επιπλέον η εταιρία ενίσχυσε τη θέση των υφιστάμενων μετόχων μέσω επαναγοράς 1,2 εκ. ιδίων μετοχών, με το συνολικό ποσό επαναγοράς να αγγίζει τα 450 εκ. $, ενώ παράλληλα προέβη στη διανομή μερίσματος ύψους 276 εκ.

Τέλος, ο στόχος της διοίκησης για εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου επιχειρήσεων Medicaid, δηλαδή εταιριών που υπάγονται στο ασφαλιστικό πρόγραμμα της FED για παροχή δωρεάν ή χαμηλού κόστους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε άτομα με χαμηλό εισόδημα, επιβεβαιώθηκε από την εξαγορά της μονάδας φροντίδας Integra Managed Care.

Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία, η Integra θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της FED που ακούει στο όνομα Government Business Division.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News