Σε νέα ιστορικά υψηλά η μετοχή της Lam Research (NASDAQ:LRCX), μετά τη διάσπαση των 649 δολαρίων που οριοθετούσαν τον πλαγιοπτωτικό σχηματισμό συσσώρευσης.

Η μετοχή πιθανόν να δει τα 757, με κοντινή στήριξη τα 645 και στοπ στις αγοραστικές θέσεις κάτω από 540 σε κλείσιμο ημέρας.

Στην άνοδο της μετοχής φαίνεται να έχουν συμβάλει τα χρηματοοικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε η εταιρία για το γ’ τρίμηνο του έτους, καθώς εκείνα σημείωσαν θετικές μεταβολές.

Αναλυτικότερα, τα έσοδά της σημείωσαν αύξηση 4% και άγγιξαν τα 4 δισ. $, ενώ ίδια μεταβολή, +4%, σημείωσαν τα κέρδη ανά μετοχή, με εκείνα να βρίσκονται 8,27 $.

Επιπλέον, η εταιρία επέστρεψε στους μετόχους της συνολικά 185 εκ. $ με τη μορφή μερίσματος, ενώ σε αντίθεση με το προηγούμενο τρίμηνο δεν προέβη σε επαναγορά ιδίων μετοχών.

Τέλος, μία νότα αισιοδοξίας για περαιτέρω ανοδική συνέχιση της μετοχής ήρθε να προσδώσει η ανακοίνωση της εταιρίας για την ενσωμάτωσή της για πρώτη φορά στο δείκτη βιωσιμότητας Dow Jones Βόρειας Αμερικής (DJSI North America), ο οποίος συμπεριλαμβάνει τις εταιρίες με τα υψηλότερα ESG scores.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News