Στην απόκτηση του πολυτελούς μπουτίκ ξενοδοχείου, Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης προχώρησε η επενδυτική εταιρεία ακινήτων Everty.

Το συγκρότημα αποτελείται από 19 υπόσκαφες σουίτες και έχει ήδη συγκεντρώσει διεθνή βραβεία με πιο πρόσφατα τον τίτλο Greece’s Leading Luxury Boutique Hotel στα World Travel Awards 2019, τη βράβευση Best Luxury Boutique Hotel on a Global Level (2020) και Best Island Hotel on a Global Level (2021), από τα Haute Grandeur Global Awards και Honeymoon Hideaway Boutique Hotel (2021) από τα iLuxury Awards.

Ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece ανέφερε σχετικά με την νέα επενδυτική κίνηση της εταιρείας: «Eίμαστε πολύ υπερήφανοι για την ένταξη του Iconic Santorini στο επενδυτικό μας χαρτοφυλάκιο. Η μοναδική τοποθεσία, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ενός τόσο σπάνιου, όσο και δυσεύρετου ακινήτου και φυσικά το γεγονός ότι πρόκειται για μια επένδυση υψηλών προδιαγραφών που είναι πλήρως λειτουργική, καθιστούν την συγκεκριμένη επένδυση ως εξαιρετικά επιτυχημένη. Ως Everty Greece βλέπουμε το μέλλον με φιλοδοξία.»

To Iconic Santorini, αποτελεί τη δεύτερη τοποθέτηση της Everty στη χώρα από την αρχή του 2021 με την πρώτη τοποθέτηση να αφορά στο έργο Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos & Partners και βραβευμένο στο πλαίσιο των German Design Awards.

Οι δύο επενδύσεις εντάσσονται στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για την τοποθέτηση 100 εκατομμυρίων ευρώ στην εγχώρια αγορά premium γραφείων και στη φιλοξενία, εντός της επόμενης τετραετίας. H Everty, μια εξωστρεφής εταιρεία με σαφή προσανατολισμό και δυναμική αναπτυξιακή πορεία αναζητά συνεχώς νέες επενδυτικές ευκαιρίες με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμης υπεραξίας στην ελληνική αγορά ακινήτων. Στόχος της εταιρείας η απόκτηση ακινήτων που θα της προσφέρουν σταθερή και μακροπρόθεσμη κεφαλαιακή ανατίμηση.

Η Everty είναι μέλος τους Ομίλου YNV, ενός κονσόρτιουμ πολυεθνικών ομίλων που επενδύει και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς παγκοσμίως, από την τεχνολογία και την εκπαίδευση έως την φιλοξενία και το real estate.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα