Σε σημαντικές μεσοπρόθεσμες στηρίξεις βρέθηκε η μετοχή της Matterport (NASDAQ:MTTR) μετά το sell off που προεκλήθη λόγω της εμφάνισης του στελέχους Όμικρον.

Η συμπεριφορά των επενδυτών στην περιοχή των 25-25,30 επιβεβαιώνει τη σημασία του επιπέδου, από όπου η μετοχή μπορεί αφενός να βγάλει ανοδική αντίδραση προς τα 30,70, αφετέρου να συνεχίσει την ανοδική της πορεία προς τα 41, αναγνωρίζοντας ότι πιθανολογείται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια λόγω του meta.

Το κοντινό στοπ είναι κάτω από 23,50 σε κλείσιμο ημέρας, και το κύριο κάτω από 18 σε κλείσιμο εβδομάδας.

Προς ώρας η εταιρία δεν καταγράφει κέρδη, γεγονός που αναμένεται να αλλάξει καθώς τα έσοδα της βαίνουν αυξανόμενα.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδά της, για το γ’ τρίμηνο του έτους, καταγράφοντας μεταβολή +10% σε ετήσια βάση βρέθηκαν στα 27,7 εκ. $, υποβοηθούμενα από αύξηση των συνδρομητών κατά 116% στα 439 εκ.

Ώθηση στα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας αναμένεται να δώσει η συνεργασία της με πληθώρα τεχνολογικών εταιριών, όπως η Verisk και η Meta (πρώην Facebook).

Μέσω των συνεργασιών αυτών, η Matterport θα παρέχει τις υπηρεσίες της που αφορούν στον κόσμο των ψηφιοποιημένων σαρώσεων, προκειμένου να βοηθήσει τις τεχνολογικές εταιρίες να επιτύχουν τους νέους στόχους τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News