Δήμας – Η επένδυση της Tikun αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ

Η Tikun εξειδικεύεται στο να καλλιεργεί, επεξεργάζεται και εμπορεύεται φαρμακευτικά προϊόντα με βάση την κάνναβη, ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Δήμας – Η επένδυση της Tikun αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ

«Η Tikun για να αναπτύξει την ερευνητική της δραστηριότητα θα επενδύσει και σε έρευνα και ανάπτυξη. Σήμερα είχα την χαρά να επισκεφτώ και να ξεναγηθώ στις εγκαταστάσεις της. Η εταιρεία στοχεύει όχι μόνο να εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά, αλλά και να αποκτήσει σημαντική εξαγωγική δυναμική. Η Tikun εξειδικεύεται στο να καλλιεργεί, επεξεργάζεται και εμπορεύεται φαρμακευτικά προϊόντα με βάση την κάνναβη. Απο την Κυρά Βρύση Κορινθίας, η επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κορινθία.

Υπενθυμίζεται ότι η Tikun Europe, εταιρεία παραγωγής καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, ιδρύθηκε το 2018 στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Η εταιρεία έχει λάβει άδεια εγκατάστασης πενταετούς διάρκειας για καλλιέργεια, εμπορία και μεταποίηση βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης, με όραμα την κεντρική διαχείριση της αγοράς της Ευρώπης.

OT Originals

Περισσότερα από Επικαιρότητα

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο