Με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα, το Χρηματιστήριο παρέμεινε πέριξ του αμετάβλητου, μετά από μία συνεδρίαση κατά την οποία το πρόσημο άλλαξε 10 φορές.

Και παρά το πολύ καλό κλίμα διεθνώς, ο Γενικός Δείκτης επέδειξε εμφανή σημάδια κόπωσης να προσπεράσει την περιοχή των 880-883 μονάδων που δοκίμασε στο άνοιγμα, και που συνιστούν την αντίσταση σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Ωστόσο, οι πιέσεις που δέχτηκε απορροφήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ιδιαίτερα στο τέλος όπου οι αγοραστές έκαναν την εμφάνιση τους και οδήγησαν το Δείκτη υψηλότερα, απεγκλωβίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις τιμές από την περιοχή των 875.

Επομένως, αφενός παραμένουμε πάνω από τις 870 που οριοθετούν τον μεσοπρόθεσμο ατασικό σχηματισμό και που απειλήθηκαν σοβαρά την περασμένη εβδομάδα κατά την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης˙

Αφετέρου είμαστε έτοιμοι να διανύσουμε την απόσταση των 880-900 μονάδων, για μια πρώτη επαναφορά στην «προ Όμικρον» κατάσταση, αναγνωρίζοντας ότι παγκοσμίως αμβλύνονται σταδιακά οι φόβοι για την υιοθέτηση νέων μέτρων lockdown.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News