Με ανοδικό χάσμα και συνέχιση χωρίς πρόβλημα, η μετοχή της Marvell Tech (NASDAQ:MRVL)έχει εισέλθει σε έντονα υπεραγορασμένη ζώνη, και προφανώς σε νέα ιστορικά υψηλά.

Με κοντινή στήριξη τα 87 και κύρια τα 79, η πολύ επιθετική μετοχή στοχεύει στην περιοχή των 100-105. Επιπλέον ώθηση στη μετοχή φαίνεται να έχουν δώσει τα αποτελέσματα χρήσης που ανακοίνωσε η εταιρία για το γ’ τρίμηνο του έτους, καθώς πιστοποιούν τη συνεχή μεγέθυνσή της.

Ειδικότερα, σε επίπεδα ρεκόρ φαίνεται να βρέθηκαν τα έσοδά της, τα οποία αυξήθηκαν κατά 61% σε ετήσια βάση και ανήλθαν στα 1,2 δισ. $.

Ανοδική, +54%, ήταν και η πορεία του μικτού κέρδους, με εκείνο να αγγίζει τα 588 εκ., ενώ ενδιαφέρον φέρει το μικτό περιθώριο καθώς αγγίζει το 48,5%.

Ενθαρρυντική για την πορεία των χρηματοοικονομικών μεγεθών της εταιρίας είναι η εξαγορά της Innovium που πραγματοποιήθηκε εντός του γ’ τριμήνου.

Η εταιρία αυτή αποτελεί πάροχο λύσεων σε θέματα cloud και η εξαγορά της διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της Marvell Tech σε έναν τομέα που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη άνθιση και επιφυλάσσει μεγάλα κέρδη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News