H μετοχή της L’Oréal (OR.PA) αντιμετώπισε και πάλι την αντίσταση των 433 ευρώ που οριοθετούν το άνω όριο της ανοδικότητάς της.

Με στήριξη τα 399 μπορεί να δει την περιοχή των 465, με το στοπ στις αγοραστικές θέσεις να βρίσκεται κάτω από 393 σε κλείσιμο ημέρας.

Ώθηση στη μετοχή φαίνεται να έχει δώσει η πρόσφατη δημοσιοποίηση της αναφοράς πωλήσεων γ΄ τριμήνου, καθώς εκείνη έδειξε περαιτέρω μεγέθυνση αυτών.

Ειδικότερα, εντός του τριμήνου η εταιρία σημείωσε πωλήσεις ύψους 23,19 δισ. ευρώ, με εκείνες να έχουν σημειώσει αύξηση 18% σε ετήσια βάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πωλήσεις φυσικών καταστημάτων έχουν επανέλθει σε επίπεδα προ πανδημίας, ενώ οι ηλεκτρονικές πωλήσεις αυξάνονται εκθετικά και πλέον αποτελούν το 26,6% των συνολικών πωλήσεων.

Τέλος, φαίνεται πως οι επενδυτές προεξοφλούν θετικά τη μείωση της συμμετοχής της Nestle στα ίδια κεφάλαια της εταιρίας, καθώς μετά την ανακοίνωση πως το ποσοστό συμμετοχής της θα μειωθεί από το 23% στο 20%, η μετοχή της L’ Oreal κατέγραψε θετικές μεταβολές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News