Σε 32.13 δισ. δολ. ανέρχονται τα έσοδα της KPMG International όπως προκύπτει από τα ενοποιημένα ετήσια αποτελέσματα των εταιρειών μελών της παγκοσμίως, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Αυτό το 10% αύξησης των εσόδων σε σύγκριση με το 2020, είναι αποτέλεσμα μιας παρατεταμένης περιόδου επενδύσεων και εστίασης σε υπηρεσίες και λύσεις άμεσης προτεραιότητας ως απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις ανά τον κόσμο, όπως εκτιμά η KPMG.

Από τα αποτελέσματα προκύπτουν τα εξής:

– Ισχυρή ανάπτυξη σε όλους τους κλάδους: άνοδος 17% στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, 4% στις Ελεγκτικές Υπηρεσίες και 8% στις Φορολογικές και Νομικές Υπηρεσίες.

– To 2021, ο παγκόσμιος οργανισμός δεσμεύθηκε για επενδύσεις άνω του  1.5 δισ. δολ. σε ένα πολυετές πρόγραμμα για την επιτάχυνση του σχεδίου και των λύσεων για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG).

– Οι εταιρείες της KPMG εστιάζουν στη δημιουργία μιας κουλτούρας ένταξης και ποικιλομορφίας, με το ποσοστό των γυναικών που καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις να έχει αυξηθεί στο 27% του συνόλου των Partners και Directors.

Ο Bill Thomas, Πρόεδρος & CEO της KPMG International δήλωσε σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα:

«Το 2021 ήταν μια δυνατή χρονιά για την KPMG. Καταγράψαμε αξιόλογη ανάπτυξη σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό κλίμα, εγκαινιάσαμε το σχέδιό μας “KPMG: Our Impact Plan” για την προώθηση της βιώσιμης αλλαγής σε ολόκληρο τον οργανισμό και παρουσιάσαμε ένα νέο παγκόσμιο σχέδιο για τους παράγοντες ESG προκειμένου να στηρίξουμε τους πελάτες μας στην επίτευξη των στόχων τους και την αντιμετώπιση προκλήσεων που αφορούν τους ίδιους – ενώ ταυτόχρονα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Είμαι ευγνώμων για τις ταλαντούχες ομάδες μας που εργάστηκαν ακούραστα, σε δύσκολες συνθήκες, για να διασφαλίσουν την άμεση ανταπόκρισή μας στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Εστιάσαμε πρωταρχικά στη βελτίωση της ποιότητας και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης. Επιπλέον συνεργαστήκαμε με το κορυφαίο οικοσύστημα των συμμαχιών/συνεργατών μας για την προώθηση του επιχειρηματικού και τεχνολογικού μετασχηματισμού. Η φετινή οικονομική επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών της KPMG για τη χάραξη μιας νέας πορείας για τον παγκόσμιο οργανισμό με στόχο την πραγματοποίηση της τολμηρής φιλοδοξίας, να καταστεί η πλέον αξιόπιστη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις