Στα ιστορικά της υψηλά και πάλι η μετοχή της Costco (NASDAQ:COST), συντηρώντας μια από τις πιο συμπαγείς ανοδικές τάσεις στη Wall Street, ειδικά μετά την εμφάνιση της πανδημίας.

Το επόμενο επίπεδο οριοθετείται άνω των 610, με κοντινή στήριξη τα 538 και στοπ κάτω από 510 σε κλείσιμο ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη μετοχή συνοδεύουν ισχυρά χρηματοοικονομικά μεγέθη, γεγονός που αποδεικνύει τη στιβαρή της βάση.

Κατά το γ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της Costco σημείωσαν θετική μεταβολή της τάξεως του 16,5% σε ετήσια βάση και άγγιξαν τα 50 δισ. $.

Προς την ίδια κατεύθυνση, +13,5%, φαίνεται πως έχουν κινηθεί τα κέρδη της, με εκείνα να ανέρχονται στα 1,3 δισ., ενώ τα κέρδη προ φόρων και τόκων, μεταβληθέντα κατά +19,5%, βρέθηκαν στα 1,7 δισ. $.

Ας αναφερθεί πως στην ανοδική πορεία των χρηματοοικονομικών της εταιρίας έχουν συμβάλει η καλή διαχείριση της διοίκησης όσον αφορά στις ελλείψεις που παρατηρούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα, η αναπροσαρμογή των τιμών λόγω των πληθωριστικών πιέσεων και σαφώς η περαιτέρω άνθιση του ηλεκτρονικού εμπορίου, με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις να έχουν σημειώσει αύξηση 14,3% σε ετήσια βάση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News