Σε αρνητικό momentum η μετοχή της Lululemon (NASDAQ:LULU), που φαίνεται να αντιμετωπίζει πλέον τις μεσοπρόθεσμες στήριξης της ανοδικής τάσης στα 394 δολάρια, απ’ όπου μπορεί να εκκινήσει μια αντίδραση τουλάχιστον για τα 455, που συνιστούν και την κοντινή αντίσταση.

Αντίθετα με την πτωτική τάση της μετοχής, τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας συνεχίζουν να ενισχύονται, καταγράφοντας θετικές μεταβολές για ένα ακόμη τρίμηνο.

Κατά το γ’ τρίμηνο του έτους τα έσοδά της κατέγραψαν αύξηση 30% σε ετήσια βάση και σκαρφάλωσαν στα 1,5 δισ. $, γεγονός που συνέβαλε σε μεταβολή +32% του μικτού κέρδους, με εκείνο να αγγίζει τα 829,4 εκ.

Θετική μεταβολή της τάξεως του 30% σημείωσαν τα κέρδη ανά μετοχή, τα οποία βρέθηκαν στα 1,44 $, ενώ τη δυναμική της εταιρίας επιβεβαιώνει το άνοιγμα 18 νέων καταστημάτων, με τα συνολικά καταστήματά της να ανέρχονται πλέον στα 552.

Η αιτία της αντίρροπης πορείας της μετοχής με εκείνης των χρηματοοικονομικών μεγεθών, φαίνεται πως ακούει στο όνομα Mirror.

Η Mirror αποτελεί μία εφαρμογή για κινητές συσκευές, η οποία προσφέρει μαθήματα εκγύμνασης.
Όπως αποδείχθηκε η αγορά της εφαρμογής από τη Lululemon δεν καρποφόρησε, καθώς δεν προσέλκυσε τον αναμενόμενο αριθμό χρηστών.

Η κακή απόδοση της εφαρμογής φαίνεται πως έχει προβληματίσει όχι μόνο τη διοίκηση αλλά και το επενδυτικό κοινό, το οποίο, όπως πάντα άλλωστε, εκφράζει την ανησυχία του στο ταμπλό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News