Σε κοντινή στήριξη στα 51,50 ευρώ βρέθηκε η μετοχή της Dassault Systèmes (DSY.PA) , και η εκείθεν συμπεριφορά επιβεβαιώνει τη σημασία της.

Η ανοδική τάση συντηρείται ακόμα, οριοθετημένη στα 47, με τον στόχο να παραμένει στην περιοχή των 60.

Ενθαρρυντικά για την πορεία της μετοχής είναι τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, των οποίων η ανοδικότητα πιστοποιεί τη συνεχή μεγέθυνση της.

Πιο συγκεκριμένα, για το γ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της εταιρίας λογισμικού σημείωσαν μεταβολή +13% σε ετήσια βάση και ανήλθαν στα 1,16 δισ. ευρώ.

Εντυπωσιακή άνοδο, +94%, σημείωσαν τα κέρδη ανά μετοχή, σκαρφαλώνοντας στα 0,14 ευρώ, υποβοηθούμενα από αξιοσημείωτη αύξηση της τάξεως του 90% των λειτουργικών κερδών.

Ας αναφερθεί πως κατά το γ’ τρίμηνο η εταιρία σύναψε σημαντικές συνεργασίες με τις Bloom και Synopsys.

Η Bloom αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης και η συνεργασία αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Dassault Systemes να κατανοήσουν τη δυναμική της επιρροής και να προβλέψουν σημαντικές τεχνολογικές και κοινωνικές τάσεις, ενώ η αλληλεπίδραση με τη Synopsis θα επιτρέπει τη χρήση των πρωτοποριακών οπτικών λύσεών της.

Χωρίς καμία αμφιβολία, οι δράσεις της διοίκησης αποδεικνύουν τις προθέσεις της για περαιτέρω ανάπτυξη και φανερώνουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News