Τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, ουδέποτε την πήραμε στα χέρια μας στο Μέγαρο Μαξίμου, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη ομιλία του στη Βουλή επί του προϋπολογισμού.

Για «σκόνη» από τη μεριά της αντιπολίτευσης έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στα όσα του καταλογίζει η αντιπολίτευση για το αν παρέλαβε και πότε τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα.

«Σε όλα αυτά απάντησε ο ίδιος ο καθηγητής κ. Τσιόδρας επαναλαμβάνοντας το βασικό συμπέρασμα της μελέτης που δεν είναι άλλο από το ότι όσο πιέζεται το σύστημα υγείας τόσο αυξάνονται οι απώλειες και το μοναδικό όπλο είναι το εμβόλιο. Ότι το ΕΣΥ είναι δύο ταχυτήτων και χρειάζεται ενίσχυση» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Σημείωσε ότι αυτά «είναι δεδομένα που πρώτος εγώ επικαλούμαι εδώ και μήνες, πολύ πριν την παράδοση της μελέτης στην κυβέρνηση και όχι στο μέγαρο Μαξίμου. Τη μελέτη ουδέποτε την πήραμε εμείς στα χέρια μας».

Πρόσθεσε μάλιστα ο πρωθυπουργός ότι «δεν περίμενα καμία μελέτη για να αυξήσω τον αριθμό των ΜΕΘ και να ενισχύσω το σύστημα υγείας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα