Ο άνθρωπος, που θα αναλάβει τη θέση του επικεφαλής τεχνολογίας της Meta το 2022 φέρεται να θέλει η εταιρεία (παλαιότερα γνωστή ως Facebook ) να «στοχεύσει στο blockchain» – και έχει ήδη μιλήσει για τη δυνατότητα εξερεύνησης αποκεντρωμένων αυτόνομων οργανισμών ( DAOs ) και επιχειρηματικές οδούς που σχετίζονται με μη ανταλλάξιμα διακριτικά (NFT).

Ο Andrew Bosworth, ήδη κορυφαίο στέλεχος της Meta που είναι επιφορτισμένος με την καθοδήγηση των κινήσεων επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας, αναμένεται να αναλάβει τη νέα του θέση τις επόμενες εβδομάδες και θα βοηθήσει την εταιρεία να εκτελέσει την πολυδιαφημισμένη στροφή της στο metaverse .

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Bosworth εξήγησε τις προθέσεις του σε μια «εσωτερική ανάρτηση» προς άλλα στελέχη της εταιρείας.

Στο σημείωμα αναφέρει ότι η meta «θα πρέπει να κοιτάξει να υιοθετήσει τις τεχνολογίες πριν από άλλους», προσθέτοντας ότι η τεχνολογία blockchain πιθανότατα θα έχει «βαθιές επιπτώσεις στον κλάδο μας την επόμενη δεκαετία».

Η NY Times προσθέτουν επίσης ότι ο Bosworth είπε ότι η εταιρεία θα πρέπει «να αναπτύξει τρόπους για να συνεργαστεί με NFTs» και «να εξετάσει πιθανώς να επενδύσει σε τομείς όπως τα έξυπνα συμβόλαια που βασίζονται σε blockchain και τα DAO».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News