Η μετοχή της NVIDIA (NVDA:NASDAQ) τιμά το αγοραστικό σήμα που πήρε από την επιβεβαίωση στο overshooting στα 274 δολάρια, και πλέον έχοντας ακυρώσει και τον βραχυπρόθεσμο πλαγιοτωτικό σχηματισμό, δίνει εκ νέου τοποθέτηση στα 300.

Ο στόχος παραμένει σε τιμές πέριξ των 390, με ενδιάμεση στάση στα 355.

Ώθηση στην ανοδική μετοχή φαίνεται να δίνουν τα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας, των οποίων η συνεχής μεγέθυνση πιστοποιεί τη στιβαρή της βάση.

Μάλιστα, το γ’ τρίμηνο του έτους τα έσοδά της έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ.

Εκείνα σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 50% σε ετήσια βάση και άγγιξαν τα 7,1 δισ. $.

Αξιοσημείωτη άνοδο, 83%, σημείωσαν τα κέρδη ανά μετοχή, τα οποία βρέθηκαν στα 0,97$, υποβοηθούμενα από αύξηση των λειτουργικών κερδών κατά 91% στα 2,67 δισ.

Ας αναφερθεί πως στην καλή εικόνα των χρηματοοικονομικών μεγεθών της εταιρίας έχει συμβάλει η εξαιρετικά αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της, απόρροια της μανίας για τα κρυπτονομίσματα και της έλλειψης τσιπ που παρατηρείται στην αγορά.

Δεδομένου ότι η ήδη αυξημένη ζήτηση των προϊόντων της αναμένεται να διογκωθεί και άλλο, εκτιμάται περαιτέρω μεγέθυνση του κύκλου εργασιών της και σημαντική ενίσχυση των κερδών της, γεγονός που στέλνει θετικά σήματα στο επενδυτικό κοινό και καθιστά τη μετοχή αυτής μία ελκυστική επιλογή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News