Μια σειρά από τηλεοράσεις εξοπλισμένες με μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται, να αγοράζουν και να πουλούν NFT, περιλαμβάνονται στις νέες κυκλοφορίες της Samsung για το τρέχον έτους, τις οποίες θα αποκαλύψει στο Consumer Electronics Show (CES).

Η Samsung εξήγησε ότι η εφαρμογή θα ονομάζεται πλατφόρμα NFT, η οποία θα λειτουργεί ως εξής::

«Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια διαισθητική, ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την ανακάλυψη, την αγορά και την εμπορία ψηφιακών έργων τέχνης».

Η εφαρμογή, πρόσθεσε, θα διατίθεται στάνταρ στα νέα μοντέλα Micro LED, Neo QLED και The Frame ως μέρος ενός νέου «Smart Hub» που, όπως είπε, «βάζει την επιμέλεια περιεχομένου και την ανακάλυψη μπροστά και στο επίκεντρο των προτιμήσεων προβολής τους».

Η εταιρεία ονόμασε την εφαρμογή «Διαχείριση NFTs».

Η πλατφόρμα θα «τραβάει NFT από πολλές αγορές, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση και να δουν άλλες σχετικές λεπτομέρειες», συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως «ποιος δημιούργησε το έργο, καθώς και σχετικά μεταδεδομένα blockchain», προσθέτοντας:

«Όσοι έχουν ήδη NFTs μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τη συλλογή τους»…

Ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων Samsung – συμπεριλαμβανομένου του The Frame – είχαν προηγουμένως διατεθεί στο εμπόριο ως συσκευές που λειτουργούν ως ψηφιακές κορνίζες, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να εμφανίζουν συμβατικά ή ψηφιακά έργα τέχνης όταν δεν παρακολουθούν τηλεόραση ή ροή βίντεο.

Η εταιρεία μπορεί κάλλιστα να επιδιώξει να χρησιμοποιήσει κάποια από την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ήδη στα πορτοφόλια blockchain της, τα οποία διατίθενται ως στάνταρ σε μια σειρά από κορυφαία smartphone.

Η CES ξεκινά στο Λας Βέγκας της Νεβάδα των Η.Π.Α. στις 5 Ιανουαρίου. Πολλοί ειδικοί προβλέπουν ότι άλλες κορυφαίες μάρκες ηλεκτρονικών ειδών θα αποκαλύψουν επίσης προσφορές με θέμα το NFT ή metaverse στην εκδήλωση, η οποία ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News