Πρόστιμα συνολικού ύψους 2.400 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των κανόνων κατά του κορωνοϊού επιβλήθηκαν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) κατά τους ελέγχους των προηγούμενων τρίτων ημερών σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα συνολικού ύψους 5.500 ευρώ για παρεμπόριο κατά τους ελέγχους της προηγούμενης εβδομάδας στην Αττική.

Ειδικότερα, από 7 Ιανουαρίου έως και 9 Ιανουαρίου 2022 (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) πραγματοποιήθηκαν από τη ΔΙΜΕΑ 85 έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία.

Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 2.400 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων ενώ για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, από 3 έως 9 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 70 έλεγχοι στην Αττική και βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις.

Επεβλήθησαν πρόστιμα συνολικού ύψους 5.500 ευρώ, για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ), και κατασχέθηκαν 654 τεμάχια απομιμητικών ειδών, τα οποία πωλούνταν από ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας