Με πρωτοβουλία της και κατόπιν ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, η Κεντρική Κλινική Αθηνών έχει αναλάβει από χθες 9 Ιανουαρίου τη νοσηλεία ασθενών με COVID-19. Αυτό ανακοινώθηκε από την κλινική, με την επισήμανση ότι έχει ήδη εκφραστεί η σχετική πρόθεση από τις 22/11/2020.

Το πρώτο περιστατικό που νοσηλεύεται, πάντα σε συμφωνία με το υπουργείο Υγείας, αφορά ασθενή η οποία υπεβλήθη σε επέμβαση ισχίου, ενώ νοσεί από COVID-19.

Η νοσηλεία των ασθενών COVID-19, θα διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Κλινικής, υπό την επίβλεψη και συντονισμό της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Κυριακής Κανελλακοπούλου και του καθηγητή Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Γεωργίου Δημόπουλου, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, αναφέρεται.

Η ιατρική ομάδα COVID της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών στελεχώνεται επί πλέον από 15 επιμελητές  (Παθολόγους, Πνευμονολόγους και Αναισθησιολόγους), οι οποίοι σε συνεργασία με το δυναμικό των θεραπόντων χειρουργών όλων των ειδικοτήτων, θα διεξάγουν τις δέουσες θεραπείες, από τη διάγνωση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του ασθενούς και την τελική επιστροφή του στο οικείο του περιβάλλον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα