Η μετοχή της NXP Semiconductors (NASDAQ:NXPI) πατάει στη βραχυπρόθεσμη στήριξη των 220 δολαρίων, από όπου μπορεί να δει τα 241.

Το κύριο επίπεδο αγορών από την πολύμηνη ανοδική τάση φαίνεται στα 192, με τον στόχο για το 2022 να είναι στα 275, υπό αναθεώρηση στο α’ τρίμηνο.

Όσον αφορά στα χρηματοοικονομικά της εταιρίας, εκείνα φαίνεται να ενισχύονται συνεχώς, αποπνέοντας αισιοδοξία στο επενδυτικό κοινό.

Για το γ’ τρίμηνο του έτους τα έσοδά της NXP σημείωσαν θετική μεταβολή της τάξεως του 26% σε ετήσια βάση και έφτασαν στα 2,9 δισ. $, ενώ, τα κέρδη κατέγραψαν αλματώδη άνοδο που άγγιξε το 3.022% και βρέθηκαν στα 526 εκ.

Άξια αναφοράς είναι η ενίσχυση κατά 2.122%, των λειτουργικών κερδών, τα οποία σκαρφάλωσαν στα 711 εκ. $.

Πέρα από τα υγιή και διερευνώμενα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας, τη δυναμική της επιβεβαιώνει η συμβολή της εταιρίας στο Matter, ένα νέο πρωτόκολλο συνδεσιμότητας Internet οf Things (ΙοΤ).

Μία από τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το IoT είναι η περιορισμένη διαλειτουργικότητα, η οποία μπορεί να περιορίσει τη δυνατότητα του καταναλωτή να συνδυάζει έξυπνα οικιακά προϊόντα από διαφορετικές εταιρείες.

To Matter σχεδιάστηκε από μια κοινοπραξία ηγετών του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης της NXP, και αντιμετωπίζει αυτούς τους περιορισμούς ενοποιώντας τον τρόπο επικοινωνίας των συσκευών, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή ή την ασύρματη τεχνολογία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News