Αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε σε δήλωση του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο αγγλόφωνο κανάλι wion.

«Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» είπε ο Τσιτσιπάς αναφερόμενος στον «Νόλε» και τη συμμετοχή του στο Australian Open, την ώρα που παρατάθηκε το θρίλερ σε ό,τι αφορά στην απέλασή του ή όχι.

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται θράσος να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Australian Open ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία -δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από την μετάβασή του στην Αυστραλία, ο Τσιτσιπάς είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson και στη συνέντευξή του ανέφερε επ΄αυτού πως «εγώ επέλεξα έναν δρόμο, ο Νόβακ έναν άλλο, αλλά δεν σημαίνει ότι ο δικός μου είναι σωστός και ο δικός του λανθασμένος».

Παράταση στο θρίλερ

Στο μεταξύ, παράταση στην αγωνία για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει η κυβέρνηση της Αυστραλίας καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δεν θα προχωρήσει σήμερα σε ανακοινώσεις.

Ομοσπονδιακή πηγή της αυστραλιανής κυβέρνησης, που επικαλείται το τοπικό The Age, σημειώνει ότι ο Χοκ εξακολουθεί να εξετάζει το θέμα, αλλά δεν αναμένονται απόψε ανακοινώσεις.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε με μικρή χρονική καθυστέρηση η κλήρωση του τουρνουά και ο Τζόκοβιτς κληρώθηκε με τον Σέρβο συμπατριώτη του Μίομιρ Κεσμάνοβιτς.

Ο υπουργός Μετανάστευσης θα αποφανθεί για το κατά πόσο ο ΝΟ1 τενίστας στη διεθνή κατάταξη θα παραμείνει στη χώρα, άρα θα έχει και την δυνατότητα να λάβει μέρος στο Australian Open. Εάν ο Χοκ ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Τζόκοβιτς, τότε ο τενίστας θα οδηγηθεί σε απέλαση από τη χώρα.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον γνωστοποίησε ότι ο Χοκ εξετάζει την ακύρωση της βίζα του Τζόκοβιτς, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις προθέσεις της κυβέρνησης. Επανέλαβε πάντως με νόημα ότι οι μη εμβολιασμένοι αλλοδαποί υπήκοοι δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα εκτός εάν έχουν έγκυρη ιατρική εξαίρεση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής