Ένα πρόγραμμα ύψους 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων ξεκινά το υπουργείο Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών, για την επισκευή και αναβάθμιση 15.000 γεφυρών αυτοκινητοδρόμων. Το project εντάσσεται στον νόμο για τις υποδομές που εγκρίθηκε τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το πενταετές πρόγραμμα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αποδεσμεύσει σχεδόν 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια αυτό το οικονομικό έτος σε πολιτείες, το Πουέρτο Ρίκο και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο πριν από τις δηλώσεις του Μπάιντεν που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση προετοιμάζεται να διανείμει κονδύλια υποδομής. Υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή 500.000 σταθμών φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα . Το Τμήμα Μεταφορών ανακοίνωσε τη διανομή περίπου 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη βελτίωση των αυτοκινητοδρόμων, των αεροδρομίων και των ναυτιλιακών λιμένων.

Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος ανακοίνωσε σχέδια για εκταμίευση 7,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αναβάθμιση των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης. Λαμβάνονται επίσης μέτρα για τη δημιουργία ευρυζωνικού Διαδικτύου, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή