Οι κυβερνήσεις για να προχωρήσουν γρήγορα οι εμβολιασμοί αναγκάστηκαν να αξιοποιήσουν μέρη που δεν ήταν πρώτης επιλογής για να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα.

Κάποια από αυτά τα μέρη παρουσίασε το mashable.com και ανάμεσά τους ξεχωρίζει το «Κάστρο του Δράκουλα» στη Ρουμανία, ένα τρομακτικό, αλλά και ειδυλλιακό μέρος ταυτόχρονα.

Τον Μάιο του 2021, η κυβέρνηση της βαλκανικής χώρας σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους Ρουμάνους πολίτες να εμβολιαστούν, δημιούργησε ένα εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό στο «Bran Castle» στην περιοχή της Τρανσυλβανίας.

Επίσης, το όλο εγχείρημα έδωσε την ελπίδα ότι θα φέρει περισσότερους τουρίστες στο φημισμένο κάστρο στα Καρπάθια Όρη, όπου ο αριθμός των επισκεπτών είχε μειωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το διάσημο κάστρο της Ρουμανίας είναι ταυτισμένο με τον κόμη Δράκουλα του Στόκερ, επειδή θεωρείται – χωρίς όμως να έχει αποδειχτεί – ότι φιλοξενούσε τον διαβόητο Πρίγκιπα Βλαντ, στον οποίο βασίστηκε ο Δράκουλας.

Πανέμορφο, αλλά και τρομακτικό μέρος

Άλλα περίεργα μέρη για να εμβολιαστεί κανείς

Θα έκανες το εμβόλιο κάτω από την παρακολούθηση της μπλε φάλαινας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη, η οποία έδωσε το παράδειγμα εμβολιασμού πρώτη;

Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο mall που είχε γνωρίσει παλιές δόξες;

@intothebliss Love PINK, am I right?? 💓😵‍💫 #getboosted #victoriassecret #lovePINK #2022 ♬ Ghost Town – Adam Lambert

Σε κλαμπ στο Βερολίνο;

Αν θεωρείς ότι τα παραπάνω είναι… τραβηγμένα, τότε το Πολιτιστικό Κέντρο στην Ιταλία θα σου φανεί… κλασικούρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα