Ανανέωση τη δέσμευση της για έμπρακτη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και για το 2022 η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD

Ο διευθύνων σύμβουλος Euroins Ελλάδος Εβγενύ Ιγκνατόφ και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Ι. Σμυρνής επισκέφθηκαν το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» όπου ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις τρέχουσες και μελλοντικές δράσεις του «Χαμόγελου». Η διοίκηση της Euroins Ελλάδος ενημερώθηκε, επίσης, από τον κ. Γιαννόπουλο σχετικά με τα αποτελέσματα της ποσοτικής έρευνας που διενέργησε ο Οργανισμός αναφορικά με τον απολογισμό του έργου του 2021.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Ignatov είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζομένους του Οργανισμού και να τους ευχαριστήσει για το ουσιαστικό έργο που προσφέρουν καθημερινά. «Από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, η Euroins αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό του «Χαμόγελου». Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο των κοινωνικών δράσεων που στηρίζει ο Όμιλος και, για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τη στήριξη που παρέχουμε στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τόσο μέσω σταθερής οικονομικής ενίσχυσης όσο και μέσω των έκτακτων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Οργανισμός», δήλωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις