
Η EY αναγνωρίστηκε από τη Forrester Research ως ηγέτιδα, στην έκθεσή της, The Forrester Wave™: Global Cybersecurity Consulting Providers, Q4 2021.
Η Forrester αξιολόγησε 12 από τους πιο σημαντικούς παρόχους συμβουλευτικών υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της EY, βάσει 21 κριτηρίων, μεταξύ των οποίων οι προσφερόμενες υπηρεσίες, η στρατηγική και η παρουσία στην αγορά.
Η έκθεση αναφέρει ότι οι ομάδες της EY «έδειξαν την ικανότητα να επιχειρούν κατά μήκος πολλαπλών τμημάτων, σε σύνθετα πολυεθνικά έργα πελατών με ρυθμιστικές πιέσεις από δεκάδες εποπτικούς φορείς ταυτόχρονα. Η στρατηγική εστίαση και το όραμα των ομάδων της EY, η εμπειρία σε σύνθετα έργα μεγάλης κλίμακας και η προθυμία να προσφέρουν δημιουργικές λύσεις, αποτελούν αξιοσημείωτα δυνατά σημεία».
Οι ομάδες της EY έλαβαν τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες στα κριτήρια που αφορούν την ευθυγράμμιση με τις ανάγκες του Chief Information Security Officer του εκάστοτε πελάτη και τη δέσμευση της διοικητικής ομάδας, καθώς και την υψηλότερη βαθμολογία όσον αφορά το κριτήριο προσέγγισης της αγοράς.
Με αφορμή τη νέα αυτή αναγνώριση, ο κος Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας,
Προστασίας Δεδομένων και Ιδιωτικότητας της EY στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σχολίασε: «Η τιμητική αυτή διάκριση από τη Forrester, κατά την άποψή μας, έρχεται να επιβεβαιώσει την αναγνώριση της ΕΥ από την αγορά ως κορυφαίας εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κρίσιμο τομέα της κυβερνοασφάλειας. Σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα, επενδύουμε συστηματικά στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων. Πάνω από όλα, όμως, βασιζόμαστε στον επαγγελματισμό, τη σκληρή δουλειά και τις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων μας, στους οποίους πιστεύουμε πως οφείλεται και αυτή η αναγνώριση».


Latest News

Νέο σήμα Λαγκάρντ για αύξηση επιτοκίων από τον Ιούλιο
«Η πρώτη αύξηση των επιτοκίων της ΕΚΤ εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία μπορεί να γίνει τον Ιούλιο»

Σταματάει να αγοράζει ηλεκτρική ενέργεια από τη Ρωσία η Λιθουανία
Η Λιθουανία επιχειρεί την πλήρη ενεργειακή απεξάρτησή της από τη Ρωσία.

Έκλεισε τη στρόφιγγα φυσικού αερίου στη Φινλανδία η Ρωσία
Η Gazprom Export απαίτησε από τις ευρωπαϊκές χώρες να πληρώνουν για τις προμήθειες ρωσικού αερίου σε ρούβλια

Moody’s: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ουκρανίας
Στη σκιά του πολέμου της Ρωσίας εναντίον της χώρας

Ο Mr. Tesla κοιτάζει τον Λευκό Οίκο
Διαθέτει περιουσία 220 δισ. δολαρίων και πολλοί τον θεωρούν υπεράνθρωπο

Eusko, το πρώτο σε κυκλοφορία τοπικό νόμισμα στην ΕΕ
Τα 3 εκατομμύρια χαρτονομίσματα «γιέσκο» που κυκλοφορούν από το 2013 διευκολύνουν τις συναλλαγές, τη γλώσσα αλλά και τον... εθνικισμό των Βάσκων

Με άλλη επωνυμία θα συνεχίσουν τα McDonald's στη Ρωσία
Νέο brand και νέοι εμπορικοί όροι συνεργασίας για όσους θελήσουν να συνεχίσουν τη δραστηριοποίησή τους στον τομέα της γρήγορης εστίασης

Κίνα: Κινδυνεύει να «χάσει» την Τσεχία;
«Δεν εκπληρώνονται οι υποσχέσεις» του Πεκίνου, λέει η Πράγα

«Κόκκινη κάρτα» Καναδά σε Huawei και ZTE για το 5G
Πρόσχημα για πολιτική χειραγώγηση, απαντούν οι κινεζικές εταιρείες

Κατάρ: Θα αρχίσει να προμηθεύει τη Γερμανία με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) το 2024
Αισιοδοξία για επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν