Με φιλοδοξία να συμβάλει στην αναζήτηση και αγορά των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, ξεκίνησε την λειτουργία της πριν περίπου τέσσερις μήνες η ελληνική νεοφυής επιχείρηση hapitel. Οι καταναλωτές μέσω της πλατφόρμας (hapitel.gr) μπορούν χωρίς χρέωση να αναζητήσουν τη φθηνότερη λύση που καλύπτει καλύτερα τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες και ταυτόχρονα να προχωρήσουν στης αγορά τους.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρία, η λειτουργία της πλατφόρμας είναι απλή: ο χρήστης διαλέγει τις υπηρεσίες (σταθερό, κινητό, TV ή και συνδυασμούς τους), καθώς και τα χαρακτηριστικά της χρήσης που τον ενδιαφέρουν (πχ. 20 GB στο κινητό, ταχύτητα internet 50 Mbps στο σταθερό) και πατάει «αναζήτηση». Η hapitel τον πληροφορεί αμέσως για τα διαθέσιμα σχετικά προγράμματα όλων των παρόχων που καλύπτουν τις ανάγκες του.

Τα παρουσιάζει με οργανωμένο τρόπο κατά αύξουσα σειρά ξεκινώντας από τη χαμηλότερη τιμή και δίνοντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά τους για να μπορεί ο χρήστης να κάνει εύκολα την σύγκριση. Επιπλέον του παρέχει τη δυνατότητα να παραγγείλει online δίνοντας μόνο το τηλέφωνό του. Όλα αυτά σε δύο βήματα και σε λιγότερο από δύο λεπτά, απλοποιώντας με τον τρόπο αυτό την χρονοβόρα αλλά και περίπλοκη ορισμένες φορές διαδικασία αναζήτησης τηλεπικοινωνιακών πακέτων. Η hapitel, όπως αναφέρει η εταιρία, απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες είτε είναι ιδιώτες, είτε επαγγελματίες είτε εταιρείες. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα έχει ήδη ξεπεράσει μέσα 4 μήνες τους 1000 χρήστες την ημέρα, ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί συνεργασίες με retailers και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Startups
Ελληνική startup: Πώς μπορεί να γίνει πολυεθνική εταιρεία
Startups |

Πώς μια ελληνική startup μπορεί να γίνει πολυεθνική εταιρεία

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Καθηγητής Χρήστος Ταραντίλης, υπογράμμισε κατά την εισαγωγική του ομιλία ότι το παράδειγμα της PeopleCert αποδεικνύει στην πράξη τη δυνατότητα των ελληνικών startups